D-Link DIR-605L draadloze router

Het netwerk beheren met cloudrouter van D-Link

0
D-Link introduceert een draadloze router met cloudtechnologie zodat gebruikers het thuisnetwerk eenvoudig op afstand kunnen bewaken, configureren en beheren.

De D-Link DIR-605L draadloze router ondersteunt WiFi 802.11n en biedt tot 300 Mbps dataoverdracht. De nieuwe router is bedoeld voor iedereen die zijn netwerk in de gaten wil houden, zoals bijvoorbeeld ouders die willen weten wat hun kinderen uitvoeren op het internet. De centrale cloudservice mydlink biedt de gebruiker vanaf een browser of app eenvoudig toegang tot apparaten en bestanden binnen het netwerk. Gebruikers kunnen hun netwerk bewaken en beheren via de cloudservice mydlink. De cloudservice van D-Link is gratis.

D-Link DIR-605L

D-Link DIR-605L (© ; licentie: )


Met de gratis app voor iOS of Android is de nieuwe D-Link DIR 605L draadloze router bereikbaar via een smartphone of tablet. Je kan gebruikers ook op afstand uitschakelen en de browsergeschiedenis bekijken. De D-Link DIR 605L ondersteunt Wi-Fi Protected Setup waarmee je met één druk op de knop een draadloos netwerk kunt beveiligen met WEP, WPA en WPA2.

Prijs en beschikbaarheid
De D-Link DIR-605L heeft een adviesprijs van € 44,95 en is vanaf eind juni verkrijgbaar.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.