Betaalbare beamer zonder kwikhoudende lamp

0
45
Casio lanceert een laser-ledbeamer met een helderheid van 3000 lumen, zodat je ook in een heldere omgeving kunt projecteren. De “solid state illumination”-lichtbron is kwikvrij en verbruikt weinig energie.

In vergelijking met de eerder dit jaar geïntroduceerde Casio EcoLite XJ-V1 dlp-projector is de nieuwe XJ-V2 bijna tien procent lichtsterker. Dankzij de helderheid van 3.000 lumen kun je deze energiezuinige en kwikvrije beamer nu ook in lichte ruimtes gebruiken, zoals een lokaal waar de zon binnen schijnt.

De voordelen van de ssi-lichtbron in de XJ-V2 blijven dezelfde, namelijk een lange levensduur (maximaal 20.000 uur), geen gebruik van vervuilend kwik en een elektriciteitsverbruik van ongeveer de helft van dat van een kwikhoudende lampprojector.

De XJ-V2 is eenvoudig te installeren aan een bestaand ophangsysteem. Het optische blok van deze beamer is extra beschermd tegen stof, waardoor het projectiebeeld altijd even helder blijft.

De XJ-V2 bereikt een optimale helderheid in slechts vijf seconden vanaf het moment dat de stroomknop is ingedrukt.

De XJ-V2 kan maximaal Full HD 1080p beelden projecteren en dit op schermen tussen 30 en 300 inch. De ingebouwde resolutie van de dlp-chip is 1024 x 768 pixels. Bij een 60-inch scherm moet de projector tussen 1,79 en 1,99 meter worden opgesteld. Bij een 100-inch scherm is dit tussen 3,07 en 3,41 meter.

Casio Casio EcoLite XJ-V2 dlp ledlaser-projector

Casio Casio EcoLite XJ-V2 dlp ledlaser-projector (© ; licentie: )

De Casio EcoLite XJ-V2 led-projector kost €650 excl. btw.

Foto van Casio
Categorieën: Producenten
Naar begin pagina.
Vorig artikelPerfect passende hoofdtelefoons
Volgend artikelWakend oog, ook ’s nachts
Jozef Schildermans
Jozef Schildermans is journalist en schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Ludo Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.