Dell Venue 8 Pro 5000 en Venue 10 Pro 5000 Windows 10-tablets

Windows 10-tablets voor zakelijk gebruik

0
De nieuwe Dell Venue 8 Pro en Venue 10 Pro 5000 Windows 10-tablets zijn bedoeld voor zakelijk gebruik in sectoren zoals verkoop, zorg, horeca en maakindustrie waar vaak mobiel wordt gewerkt.

Dell legt sterkt de nadruk op de beveiliging van zijn nieuwe Venue 8 Pro en Venue 10 Pro Windows 10-tablets. Dankzij de Dell Data Protection suite kun je de inhoud van deze apparaten versleutelen, de toegang regelen via authenticatie en zijn ze ook bestand tegen malware.

Beide tablets hebben enkele kenmerken gemeen, waaronder een actieve pen met Wacom-technologie, 2×2 Wireless-AC WiFi en optioneel NFC, usb-type c-docking waarbij het niet meer uitmaakt hoe je de usb-kabel in de poort steekt en de beschikbaarheid van accessoires zoals versterkte cases voor specifieke bedrijfsbehoeften.

Het 8-inch scherm van de dunne en lichte Venue 8 Pro 5000 is verkrijgbaar met een HD-resolutie van 1280×800 pixels of een Full HD-resolutie van 1920×1200 pixels.

Dell Venue 10 Pro 5000
Dell Venue 10 Pro 5000

Het 10-inch scherm van de Venue 8 Pro 5000 heeft een Full HD-resolutie. Deze iets grotere 2-in-1 tablet met afneembaar toetsenbord heeft veel aansluitmogelijkheden, niet alleen een usb type-c poort, maar ook nog een “oude” type-a poort, naast micro-hdmi, een tablet-slot van Noble, een microsd kaartlezer en een koptelefoonaansluiting. Een WWAN-chip is een optioneel extra.

Beide tablets zijn beschikbaar vanaf november voor een momenteel nog onbekende prijs.

Foto van Dell België
Website: Visit Website
Categorieën: Hardware, Producenten
Naar begin pagina.

Foto van Dell Nederland
Website: Bezoek Website
Categorieën: Distributeurs
Naar begin pagina.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.