Beschermende sleeve uit harde kunststof

0
66
Case Logic lanceert een laptop of tablet sleeve die speciaal ontworpen is voor de forens. De Arca heeft een harde buitenkant en een gevoerde binnenkant die je kostbare elektronica optimaal beschermt tijdens verplaatsingen.

De Case Logic Arca sleeves hebben een harde buitenkant die gemaakt is van de slijtvaste kunststof EVA (ethyleenvinylacetaat). Binnenin beschermt een dikke voering je laptop of tablet tegen stoten en vallen.

Elastieken banden garanderen een veilig bevestiging. De afneembare schouderriem is verstelbaar. Een geïntegreerd handvat op het achterpaneel biedt een alternatieve draagoptie.

Door het “clamshell” ontwerp kun je je apparaat ook gebruiken zonder het uit de tas te nemen. Een mesh-achterkant zorgt daarbij voor de nodige koeling van de batterij.

Case Logic Arc 13" Black

Case Logic Arc 13″ Black (© ; licentie: )

De Arca sleeves bestaan in drie maten: 10-, 11,6- en 13-inch voor respectievelijk tablet, Chromebook/MacBook Air en 13″ laptop en in drie verschillende kleuren: zwart, groen en blauw. De cases kosten €24,99. Case Logic geeft er 25 jaar garantie op.

Foto van Case Logic
Categorieën: Producenten
Naar begin pagina.
Vorig artikelLichtgewicht hoofdmicrofoon
Volgend artikelInstaprouter voor een prijsje
Jozef Schildermans
Jozef Schildermans is journalist en schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Ludo Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.