Lichtgewicht hoofdmicrofoon

0
25
Sennheiser lanceert een lichtgewicht hoofdmicrofoon voor presentaties, lezingen, live shows en besprekingen. De SL Headmic 1 hoofdmicrofoon kan zowel links als rechts worden gedragen.

De Sennheiser SL Headmic 1 hoofdmicrofoon gebruikt dezelfde omnidirectionele capsule als de Sennheiser MKE 1. Die piepkleine capsule van 3,3mm levert een natuurlijk spraakgeluid met een frequentierespons van 20 tot 20.000 Hz (± 3 dB).

De SL Headmic 1 wordt geleverd met een SL MZW 1 windkap met een MZC 2 frequentiebereikdop voor het versterken van hoge tonen. Verder zitten er in de verpakking nog een zachte transportcase en een 3,5 mm jack plug-kabel die aangesloten wordt op een “bodypack”-zender, zoals die van de Sennheiser Evolution-serie.

Het robuuste metalen frame van de SL Headmic 1 weegt slechts 7 gram. Je kunt het eenvoudig aanpassen aan de vorm van je hoofd en gezicht. De microfoonarm kan men zowel links als rechts dragen. Door het modulaire ontwerp zijn alle onderdelen van de SL Headmic 1 gemakkelijk te vervangen.

Sennheiser SL Headmic 1 Beige

Sennheiser SL Headmic 1 Beige (© ; licentie: )

De SL Headmic 1 is verkrijgbaar in zwart of beige voor € 603,99.

Foto van Sennheiser
Categorieën: Producenten
Naar begin pagina.
Vorig artikelOveral veilige toegang tot eigen bestanden
Volgend artikelBeschermende sleeve uit harde kunststof
Jozef Schildermans
Jozef Schildermans is journalist en schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Ludo Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.