Instaprouter voor een prijsje

0
40
AVM lanceert zijn kleinste en goedkoopste router tot nu toe. De Fritz!Box 4020 is ook de eerste “router-only” van AVM en bevat geen eigen modem. Wel kun je in de usb-poort een 3G/4G-dongle pluggen.

De AVM Fritz!Box 4020 sluit je aan op kabel-, xDSL- of glasvezelmodem via zijn Fast Ethernet WAN (Wide Area Networking)-poort. Verder heeft deze minirouter vier Fast Ethernet LAN-poorten en een USB 2.0-poort waarin je een 3G- of 4G-dongel voor internettoegang via mobiele-communicatienetwerken kunt pluggen, bijvoorbeeld om ook internettoegang te hebben op je vakantiebestemming.

De FRITZ!Box 4020 ondersteunt Wireless-N netwerken in de 2.4 GHz-frequentieband tot 450 Mbit/s dankzij 3 x 3 MIMO (Multiple input/output).

FRITZ!NAS en de geïntegreerde mediaserver maken de FRITZ!Box 4020 een multimediahub voor elke externe schijf die je op de usb-poort aansluit, maar ook voor foto’s, muziek en video’s die zijn opgeslagen op je computer, tablet of smartphone en bereikbaar zijn via je thuisnetwerk.

De FRITZ!Box 4020 biedt ook draadloze gastentoegang, beperking van de toegang voor kinderen of gasten en VPN (Virtual Private Network). Daarnaast kun je de functionaliteit nog uitbreiden met FRITZ!Apps voor je Android- of iOS-smartphone. Zo is er bijvoorbeeld de Media-app waarmee je eenvoudig media op je mobiele toestel kunt afspelen binnen je thuisnetwerk.

AVM FRITZ!Box 4020

AVM FRITZ!Box 4020 (© ; licentie: )

De FRITZ!Box 4020 kost 59 euro en komt met vijf jaar garantie.

Foto van AVM
Website: AVM Duitsland Website: AVM België Website: AVM Nederland
Categorieën: Hardware, Producenten
Naar begin pagina.
Vorig artikelBeschermende sleeve uit harde kunststof
Volgend artikelExterne harde schijf met 8TB capaciteit
Jozef Schildermans
Jozef Schildermans is journalist en schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Ludo Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.