Slanke desktop voor kleine bedrijven

0
Acer lanceert de Extensa EM2 business desktop serie voor kleine en middelgrote bedrijven. Deze slanke desktops ondersteunen de nieuwste processoren en kunnen voorzien worden van twee monitoren.

De Acer Extensa EM2 business desktop-pc serie is verkrijgbaar met 4de generatie Intel Core i3, i5 of i7 processoren, met Intel HD Graphics 4000 of 4600. Goedkopere versies zijn er ook met tragere Intel Pentium en Celeron cpu’s.

Het geheugen kun je maximaal tot 16 GB uitbreiden en de opslagruimte tot 2 TB. Optioneel zijn krachtigere videokaarten van AMD of Nvidia verkrijgbaar. De Acer Extensa EM2 heeft standaard in elk geval een dvi-d- en vga-poort en kan tegelijkertijd twee monitoren aansturen. Optioneel is ook nog altijd een seriële poort verkrijgbaar.

De Extensa EM2-serie is uitgerust met Acer Office Manager speciaal voor kleine bedrijven. Deze beheersoftware biedt robuuste beveiligingsfuncties, de mogelijkheid om “assets” op afstand te beheren en onderhoudstaken te plannen.

Acer Extensa EM2

Acer Extensa EM2 (© ; licentie: )

 

Via het Acer Care Plus-programma kan men de standaardgarantie van één jaar met vier jaar verlengen voor een totale garantie van vijf jaar. Inbegrepen zijn dan een supersnelle reparatieservice of on-site reparatie met service op de volgende werkdag.

De Acer Extensa EM2 serie begint bij een prijs van €369. Meer technische details vind je in deze pdf: Acer Extensa EM2 productinfo.

Foto van Acer
Categorieën: Producenten
Naar begin pagina.
Vorig artikelPowerbank laadt laptop op
Volgend artikelBlu-ray speler met vier keer scherpere video’s
Jozef Schildermans is journalist en schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Ludo Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.