Dell Precision M2800 mobiel werkstation

Werkstation-prestaties in een mobiele verpakking

0
Dell pakt uit met de Precision M2800, een draagbaar werkstation voor dezelfde prijs als een gewone laptop. Dit 15,6-inch werkstation is net zoals alle andere Dell Precision-laptops ISV-gecertifieerd, zodat het perfect werkt met veeleisende industriële en grafische applicaties van belangrijke fabrikanten zoals Adobe, Avid, Autodesk, Barco, Intel, Nvidia,  Pregasis, Siemens en Sony.

Dell plakt een Amerikaans prijskaartje van 1.199 dollar op de basisversie van zijn nieuwe 15,6-inch Precision M2800 werkstation. De Europese prijs is nog niet bekend, maar zal omwille van de btw in euro wellicht ook rond dit bedrag liggen.

Voor de prijs van een high-end laptop levert de Precision M2800 ISV-gecertificeerde werkstationprestaties. De Precision M2800 is bedoeld voor ontwikkelaars, ontwerpers en video-editors die hun werkstation overal met zich mee willen nemen.

Dell Precision M2800 mobile workstation
Dell Precision M2800 mobile workstation

De Precision M2800 kan naar keuze worden uitgerust met Intel Core i5- en i7-processoren van de nieuwste generatie, aangevuld met AMD FirePro W4170M grpahics met 2 GB toegewezen GDDR5-videogeheugen.

Het werkgeheugen kunt u tot maximaal 16 GB en de opslagruimte tot maximaal 1 TB uitbreiden.

Het 15,6-inch UltraSharp-beeldscherm heeft naar keuze een HD of Full HD resolutie. Er is een docking-aansluiting en u kunt meerdere externe monitor op dit mobiele werkstation aansluiten.

Met de Dell Precision Performance Optimiser (dppo) kunt u de systeeminstellingen automatisch optimaliseren voor specifieke ISV-applicaties zoals AutoCAD.

Foto van Dell België
Website: Visit Website
Categorieën: Hardware, Producenten
Naar begin pagina.

Foto van Dell Nederland
Website: Bezoek Website
Categorieën: Distributeurs
Naar begin pagina.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.