Telenet Yelo TV update

Telenet herstelt tv-kader in vernieuwde tv-gids

2
Tijdens de nacht van 11 op 12 maart krijgen alle klanten van Telenet Digitale TV automatisch een vernieuwd Yelo TV-menu. Na kritiek van kijkers herstelt Telenet het tv-kader in de tv-gids. Die is dus voortaan niet meer doorzichtig.

Telenet vernieuwt in de nacht van 11 op 12 maart het Yelo TV-menu van zijn Digicorders. Zo keert het preview-kader terug in de TV-gids en is die gids dus niet langer doorzichtig. Voortaan kun je dus weer zoals vroeger in een klein kadertje verder tv kijken tijdens het doorbladeren van de TV-gids.

De TV-gids wordt ook beter leesbaar. Wanneer je een programma selecteert, zie je bovenaan informatie over dat programma.

Telenet Yelo TV update
Telenet Yelo TV update

Heb je een HD Digicorder dan zie je voortaan ook een weergave van de speelduur bij elk opgenomen programma. Voortaan wordt het ook eenvoudiger om alle afleveringen van een serie op te nemen.

Alle verbeteringen vind je samengevat op kanaal 444 van Yelo TV.

Tijdens de nacht van 11 op 12 maart a.s. zet je best je Digicorder niet uit. Ook neem je die nacht beter geen programma’s op, want tijdens de update gaan die verloren. Je bestaande opnames blijven behouden.

Foto van Telenet
Website: Visit Website
Categorieën Producenten
Naar begin pagina.

2 REACTIES

  1. En wanneer kunnen we yelo yv op tablet zien op andere netwerken dan telenet zelf. Krijg ook altijd meldingen v telenet heeft rechten niet enz …..
    Massa s mogelijkheden totdat je iets gebruikt

  2. Telenet zou beter zorgen dat met Yelo tv kijken ook kan met andere besturingssystemen als bijvoorbeeld linux. Of wil telenet dat enkel windows en Mac bij hen mogen tv kijken.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.