AVM FRITZ!Box 3390 dual-band WLan router

FRITZ!Box router met twee simultane datastromen van 450 Mbit/s

0
AVM introduceert met de FRITZ!Box 3390 een dual-band Wireless Lan-router met twee parallel opererende draadloze netwerken met snelheden tot 450 Mbit/s.

De nieuwe FRITZ!Box 3390 van AVM is een wireless N-router voor gegevensintensieve multimediatoepassingen. De router ondersteunt twee datastromen met overdrachtssnelheden tot 450 Mbit/s. De dual-band router kan twee snelle draadloze netwerken naast elkaar gebruiken: een op een frequentie van 2,4 GHz en het andere op 5 GHz.

AVM FRITZBox 3390
AVM FRITZBox 3390

De FRITZ!Box 3390 is uitgerust met ADSL/VDLS-technologie. De router heeft een ingebouwde mediaserver voor muziek-, foto- en videobestanden. Met FRITZ!NAS heb je toegang tot alle bestanden via het netwerk. De router heeft vier Gigabit- en twee USB 2.0-poorten. De FRITZ!Box 3390 biedt functies zoals toegang tot het draadloze netwerk voor gasten, WPS, ouderlijk toezicht, een firewall, push-mail, IPv6 en VPN.

De FRITZ!Box 3390 draait op het FRITZ!OS 5.51 besturingssysteem van AVM. Met de nieuwe MyFRITZ!App voor iOS en Android heb je overal toegang tot de router en het thuisnetwerk via smartphone of tablet. Gebruikers hoeven zich slechts één keer aan te melden om gebruik te kunnen maken van de diensten MyFRITZ!, FRITZ!NAS en fritz.box.

Prijs en beschikbaarheid
De AVM FRITZ!Box 3390 dual-band WLan router is al verkrijgbaar. De adviesprijs werd niet meegedeeld, maar op het internet vonden we een prijs van € 169.

Foto van AVM
Website: AVM Duitsland Website: AVM België Website: AVM Nederland
Categorieën Hardware, Producenten
Naar begin pagina.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.