13-inch interactief penscherm met nieuwe Pro Pen van Wacom

0
37
Wacom breidt het Cintiq gamma interactieve pen displays uit met een 13-inch model dat een HD-resolutie biedt.

Onlangs testten we het Wacom Cintiq 24HD touch interactieve penscherm van Wacom. Dat 24,1 inch of 61 cm grote interactieve penscherm is met een prijskaartje van 3.499 euro niet echt goedkoop. Wacom lanceert nu met de Cintiq 13HD een kleiner en goedkoper interactief penscherm, weliswaar zonder multi-touch ondersteuning.

Wacom Cintiq 13HD

Wacom Cintiq 13HD (© ; licentie: )


Het nieuwe Cintiq breedbeeldscherm heeft een schermdiagnoaal van 13 inch of 33,8 cm, biedt een resolutie van 1920 x 1080 pixels, een kijkhoek van 178° en ondersteunt 16,7 miljoen kleuren. Het Cintiq 13HD penscherm biedt vier instellingen voor de voet: plat, 22°, 35° en 50°. Bovendien is de voet afneembaar.

Wacom introduceert ook de nieuwe en verbeterde draadloze en batterijloze Pro Pen. Ze biedt 2.048 drukniveaus, is kantelgevoelig en heeft een ergonomische ontwerp. De Cintiq 13HD heeft vier aanpasbare en toepassing specifieke ExpressKeys en Rocker Ring. Het scherm is zowel onder Windows als Mac bruikbaar en is geschikt voor zowel links- als rechtshandigen.

Prijs en beschikbaarheid
Het Wacom Cintiq 13HD interactieve pen display vanaf april 2013 beschikbaar voor € 899,90.

Foto van Wacom
Categorieën: Producenten
Naar begin pagina.
Vorig artikel8-inch e-reader met WiFi en muziekspeler van Icarus
Volgend artikelBudgetvriendelijke Windows Phone 8 smartphone van Chinese makelij
Ludo Schildermans
Ludo Schildermans is schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Jozef Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.