Energiebesparende zakelijke monitor

0
194
MMD, fabrikant van Philips monitoren, lanceert de Philips 252B9 B-Line LCD-monitor. De 25-inch monitor is bedoeld voor zakelijk gebruik en is uitgerust met een sensor om energie te besparen.

De nieuwe Philips 252B9 monitor met een frameloos design en met een schermdiagonaal van 25 inch (63,4 cm) biedt een WUXGA (1920 x 1200 pixels) resolutie en heeft een 16:10 aspectratio.

De monitor heeft een helderheid van 300 cd/m², een responstijd van 5 ms en een contrastverhouding van 1000:1. Het IPS-paneel biedt ook een brede kijkhoek van 178/178 graden.

De 252B9 monitor is uitgerust met een PowerSensor, een ingebouwde ‘personensensor’ die onschadelijke infraroodsignalen uitzendt en ontvangt om te bepalen of de gebruiker voor het scherm zit. Zodra de gebruiker wegloopt van het bureau, wordt de helderheid van de monitor verlaagd. De energiekosten worden zo met meer dan 80 procent verlaagd volgens Philips.

Met de ZeroWatt-schakelaar aan de achterkant van de monitor sluit je de monitor volledig af van de netvoeding.

De Flicker-Free technologie regelt de helderheid en vermindert trillingen. De LowBlue-modus maakt gebruik van slimme softwaretechnologie om schadelijk blauw licht met een korte golflengte te verminderen.

De SmartErgoBase-monitorvoet is in hoogte en hoek verstelbaar en heeft een kantel- en zwenkfunctie.

Philips 252B9 monitor (© Philips; licentie: Philips)

Alle specificaties van de Philips 252B9 monitor vind je op de website van Philips.

De Philips 252B9 is verkrijgbaar eind maart 2019 voor een adviesprijs van € 259.

Foto van Philips
Website: Bezoek Website
Categorieën: Producenten
Naar begin pagina.
Vorig artikelTegen het oor headset met actieve lawaai-demping
Volgend artikelRuimte- en inktbesparende printers
Jozef Schildermans
Jozef Schildermans is journalist en schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Ludo Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.