Microsoft Surface RT Windows 8 tablet

Microsoft Surface RT tablets vanaf 14 februari in de winkels

2
Vanaf donderdag 14 februari 2013 ligt de Surface RT in de Benelux in de winkels. De 10-inch tablet van Microsoft is te koop in twee versies: met een geheugencapaciteit van 32 GB kost de Surface RT 579 euro, met 64 GB 679 euro.

Microsoft levert de twee versies van de Surface RT Windows 8 tablet standaard met de drukgevoelige Touch cover, een toetsenbord dat tegelijkertijd ook dienst doet als beschermhoes. Heb je liever een toetsenbord met fysieke toetsen dan kan je de Surface RT ook kopen met de Type cover, een licht mechanisch toetsenbord. Dan moet je voor de tablet (32 GB) 479 euro neertellen en voor de Type cover 129,99 euro en betaal je dus 608,99 euro.

Microsoft Surface tablet computer
Microsoft Surface tablet computer

De Surface RT heeft een behuizing uit een magnesiumlegering. De tablet is uitgerust met een 10,6-inch ClearType HD Display met een resolutie van 1366 x 768 pixels. Met de ingewerkte steun (kickstand) op de rugzijde kan je de tablet in een hoek van 22° plaatsen. De Surface RT draait op een Quad-core NVIDIA Tegra 3 en 2 GB RAM.

De tablet is uitgerust met een USB-poort, een sleuf voor microSDXC geheugenkaartjes en een HD videopoort, en ondersteunt Wi-Fi (802.11a/b/g/n) en Bluetooth 4.0 technologie. Microsoft levert de tablet met Office Home & Student 2013 geïnstalleerd. Voor meer toepassingen kan je terecht bij apps uit de Windows Store.

Meer informatie over de Surface tablets met Windows RT en Windows 8 Pro van Microsoft vind je in dit artikel en dit artikel.

Prijs en beschikbaarheid
– Micrososft Surface RT 32 GB versie met Touch Cover: 579;
– Micrososft Surface RT 64 GB versie met Touch Cover: 679;
– Micrososft Surface RT 32 GB versie zonder cover: € 479;
– Microsoft Type cover: € 129,99.

Foto van Microsoft
Categorieën Producenten
Naar begin pagina.

2 REACTIES

  1. […] Microsoft is klaar voor kleinere (Surface?) Windows 8 tabletsTablets MagazineSinds oktober vorig jaar hebben we al een groot aantal Windows 8 en (in mindere mate) Windows RT tablets gelanceerd zien worden. De meeste tablets hebben een formaat van 10.1 inch of 11.6 inch, met hier en daar een uitzondering met een nog groter …Microsoft pleegt klein onderhoud aan Windows 8ZDNet.nlMicrosoft Surface RT tablets vanaf 14 februari in de winkelsDiskidee.be […]

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.