Nieuw model Fritz!Fon DECT-telefoon van AVM

0
30
Met de Fritz!Fon M2 DECT-telefoon van de Duitse fabrikant AVM kan je meer dan enkel telefoneren, zeker in combinatie met een Fritz!Box-router met DECT-basisstation.

Vorig jaar lanceerde AVM de door DiskIdee ook geteste Fritz! Fritz!Fon MT-F DECT-telefoon. Nu lanceert de fabrikant de Fritz!Fon M2. Deze draadloze telefoon heeft een behuizing in wit en zilver. Hij is ontworpen om samen te werken met alle Fritz!Box modellen met een DECT-basisstation. Maar hij kan ook samenwerken met DECT-basisstations van andere merken.

AVM Fritz!Fon M2 DECT-telefoon

AVM Fritz!Fon M2 DECT-telefoon (© ; licentie: )


De nieuwe Fritz!Fon ondersteunt vijf talen (Engels, Frans, Italiaans, Spaans en Duits). Je kan er zowel via de diensten van telefoonoperatoren als via het internet gesprekken in HD kwaliteit mee voeren, ook handenvrij. Daarnaast biedt de Fritz!Fon M2 diensten zoals e-mail, webradio, RSS-feeds en podcasts. Verder is hij inzetbaar als antwoordapparaat en babymonitor. De stand-bytijd van het toestel bedraagt 240 uur.

Prijs en beschikbaarheid
De AVM Fritz!Fon M2 DECT-telefoon is al verkrijgbaar. De prijs werd niet meegedeeld, maar op het internet vonden we een prijs van € 55.

Foto van AVM
Website: AVM Duitsland Website: AVM België Website: AVM Nederland
Categorieën: Hardware, Producenten
Naar begin pagina.
Vorig artikelApp geeft antwoord op al je vragen
Volgend artikelPolaroid instant camera herleeft in digitale vorm… ongeveer
Ludo Schildermans
Ludo Schildermans is schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Jozef Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.