Sitecom router in de de ForBusiness-lijn voor kleine bedrijven en thuiskantoren

0
56
Sitecom lanceert de WLR-4002B Wireless Gigabit VPN Router N300 met functies voor zakelijk gebruik, zoals Virtual Private Networking (VPN) en meerdere beveiligingsniveaus.

De nieuwe draadloze Gigabit router maakt deel uit van Sitecoms ForBusiness-lijn voor kleine bedrijven en thuiskantoren. De WLR-4002B Wireless Gigabit VPN Router N300 ondersteunt Virtual Private Networking (VPN) en biedt tot maximaal vijf gebruikers tegelijkertijd toegang op afstand tot het kantoornetwerk. De WLR-4002B router is uitgerust met 802.11n-technologie en biedt draadloze snelheden tot 300 Mbps. Hij is ook uitgerust met zeven Gigabit-netwerkpoorten.

Sitecom WLR-4002B Wireless Gigabit VPN Router N300

Sitecom WLR-4002B Wireless Gigabit VPN Router N300 (© ; licentie: )

De Sitecom router is ‘out-of-the-box’ beveiligd met het WPA2-beveiligingsprotocol. Met slechts één druk op de OPS-knop creëer je een veilig kantoornetwerk. De router ondersteunt tevens de versleutelings- en verificatieprotocollen IPSec, PPTP en L2TP voor bedrijven en kan ook inkomend en uitgaand verkeer verwerken. De WLR-4002B ondersteunt ook het IPv6-protocol. Sitecom biedt bij de router een half jaar-abonnement op Sitecom Cloud Security, een Unified Threat Management-oplossing voor het beschermen van alle met een kabel of draadloos op de router aangesloten apparaten tegen virussen, malware, phishing en andere vormen van cybercriminaliteit.

Prijs en beschikbaarheid
De Sitecom WLR-4002B Wireless Gigabit VPN Router N300 is al te koop en heeft een adviesprijs van 149,99 euro. Sitecom biedt een garantie van 10 jaar op het product.

Foto van Sitecom
Categorieën: Producenten
Naar begin pagina.
Vorig artikel10,1-inch tablet met nieuwste Android-platform van Toshiba
Volgend artikelDraadloze router met ingebouwd ADSL-modem
Ludo Schildermans
Ludo Schildermans is schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Jozef Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.