AVM FRITZ!Box 6890 LTE router

Router kiest automatisch snelste verbinding

0
AVM lanceert met de FRITZ!Box 6890 LTE een veelzijdige dual-band WiFi AC+N router die automatisch schakelt tussen de vaste lijn en het mobiele netwerk afhankelijk van de snelste verbinding.

De nieuwe FRITZ!Box 6890 LTE van AVM is een dual-band draadloze router met 4×4:4 multi-user mimo die wifi-snelheden biedt tot 1.733 Mbit/s in de 5 GHz-frequentie en 800 Mbit/s in de 2,4 GHz-frequentie.

De router is uitgerust met een VDSL2/ADSL2+-modem inclusief 35b supervectoring, evenals een geïntegreerde modem voor mobiele netwerken (LTE/UMTS/HSPA+) met een maximale doorvoersnelheid van 300 Mbit/s. Als de bekabelde verbinding wegvalt, maakt de modem dankzij de fallback-functie verbinding met het mobiele netwerk. Zodra de DSL-verbinding weer stabiel is, schakelt hij automatisch terug.

De FRITZ!Box 6890 is de eerste FRITZ!Box van AVM voor mobiele netwerken met een interne ISDN So-poort voor ISDN-telefoons of ISDN-telefooncentrale.

De router beschikt over vier gigabit LAN-poorten en een WAN-poort. Hij is uitgerust met een DECT-basisstation voor telefoons en smart-hometoepassingen en een usb 3.0-poort. De NAS-functie biedt ondersteuning voor een mediaserver.

Alle technische gegevens van de FRITZ!Box 6890 LTE vind je op de website van AVM.

AVM FRITZ!Box 6890 LTE (© ; licentie: )

De AVM FRITZ!Box 6890 LTE router heeft een adviesprijs van € 369.

Foto van AVM
Website: AVM Duitsland Website: AVM België Website: AVM Nederland
Categorieën: Hardware, Producenten
Naar begin pagina.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.