Zwart-wit-printers met LED-technologie van Epson

0
68
Epson introduceert in de WorkForce serie twee LED-printers voor kleine bedrijven en thuiskantoren die ook afdrukken van smartphones en tablets ondersteunen.

De Epson WorkForce AL-M200DN en WorkForce AL-M200DW zijn zwart-wit-printers met LED-technologie. Ze zijn zowel geschikt voor kleine werkgroepen die de printer via een netwerk delen, als voor gebruik op individuele bureaus dankzij het compacte formaat (385 x 355,6 x 225 mm) en de uittrekbare papierlade. De WorkForce AL-M200DW biedt draadloze functionaliteit.

Epson WorkForce AL-M200DW

Epson WorkForce AL-M200DW (© ; licentie: )


Beide WorkForce monochrome A4-printers hebben een afdruksnelheid van 30 pagina’s per minuut en een werkcyclus van 30.000 pagina´s. Ze kunnen dubbelzijdig afdrukken en maken gebruik van een nieuwe tonercatridge die eenvoudig te vervangen is. De gebruiker hoeft de tonercartridge alleen maar in de tonersleuf te plaatsen en te draaien tot deze op zijn plaats vastzit. De WorkForce AL-M200DN en AL-M200DW ondersteunen ook Epson iPrint. Met deze app kan je draadloos printen vanaf smartphones en tablets.

Prijs en beschikbaarheid
De Epson WorkForce AL-M200DN en WorkForce AL-M200DW zijn al beschikbaar en hebben een adviesprijs van respectievelijk € 188 en € 226.

Foto van Epson
Categorieën: Producenten
Naar begin pagina.
Vorig artikelIntuïtief handenvrij telefoneren in de wagen dankzij Parrot
Volgend artikelApp maakt van elke ondergrond een iPhone-toetsenbord
Ludo Schildermans
Ludo Schildermans is schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Jozef Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.