Galaxy smartphone met Dual SIM-functie

0
50
Samsung kondigt een nieuwe Android 4.0-smartphone aan waarmee het mikt op gebruikers die een toestel zoeken voor privé- en zakelijk gebruik. Met de Dual SIM-toegang kunnen ze twee telefoonnummers beheren.

Met de Samsung Galaxy S Duos kan je twee SIM-kaarten gebruiken. Door de ‘Dual SIM Always on’-functie kan je een gesprek op het ene SIM-nummer ontvangen, terwijl je telefoneert op het andere. De Galaxy S Duos heeft een gladde keramiekachtige afwerking met ronde hoeken. De smartphone is uitgerust met een 4-inch multi-touch TFT-scherm met een resolutie van 800 x 400 pixels.

Samsung Galaxy S Duos

Samsung Galaxy S Duos (© ; licentie: )

De Samsung Galaxy S Duos is uitgerust met een 1 GHz processor en gebruikt Android 4.0 als besturingssysteem. Hij beschikt over 4 GB on-board opslag en heeft een microUSB-sleuf voor extra opslag. Tot de verder uitrusting behoren een 5 megapixel camera, een frontcamera, WiFi b/g/n en Bluetooth 3.0. De Galaxy D Duos meet 121.5 x 63.1 x 10.5 mm en weegt 120 gram.

Prijs en beschikbaarheid
De Samsung Galaxy S Duos (S7562) Android smartphone is vanaf september beschikbaar. De adviesprijs werd niet bekend gemaakt door Samsung.

Foto van Samsung
Website: Visit Website Website: Visit Website
Categorieën: Producenten
Naar begin pagina.
Vorig artikelAldi Nederland verkoopt variant van eerder in België verkochte laptop
Volgend artikelDuo Bluetooth hoofdtelefoons van Marmitek
Ludo Schildermans
Ludo Schildermans is schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Jozef Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.