TomTom navigatiesysteem met extra groot touchscherm

0
72
TomTom lanceert de Start 60, een draagbaar navigatietoestel met een 6-inch scherm en dagelijkse kaartupdates.

Het TomTom Start 60 navigatiesysteem heeft het grootste scherm van alle draagbare TomTom-apparaten. Het 6-inch (15,2 cm) touchscherm toont grotere menuknoppen en -pictogrammen, wat niet alleen de invoer vergemakkelijkt, maar ook moet resulteren in een vlottere en veiligere navigatie- en rijervaring. Met het nieuwe ‘dual mounting’-systeem kan je de TomTom Start 60 aan de voorruit of op het dashboard bevestigen. De TomTom Start 60 is een van de eerste apparaten die gratis kaartupdates bieden gedurende de gehele gebruiksduur. Deze updates zijn gebaseerd op meldingen van de 21 miljoen gebruikers in de TomTom Map Share-gemeenschap.

TomTom Star t60 navigatiesysteem

TomTom Star t60 navigatiesysteem (© ; licentie: )


Andere functies van de TomTom Start 60 zijn onder meer gesproken straatnamen, assistentie bij parkeren, opslaan van veel bezochte bestemmingen en geavanceerde rijbaannavigatie voor extra duidelijkheid bij het navigeren op lastige kruisingen.

Prijs en beschikbaarheid
Het TomTom Start 60 draagbare navigatiesysteem is in de loop van mei 2012 verkrijgbaar voor een adviesprijs van € 229,95.

Foto van TomTom
Website: Bezoek Website
Categorieën: Producenten
Naar begin pagina.
Vorig artikelFull HD Led-monitor met usb-voeding van AOC
Volgend artikelAcer netbook met dual-core AMD processor
Ludo Schildermans
Ludo Schildermans is schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Jozef Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.