Jabra headset met usb-adapter voor Unified Communications

0
76
Jabra introduceert de Supreme UC headset die wordt geleverd met een Bluetooth USB-adapter om een verbinding te maken met een computer om zo Voice over IP-gesprekken te kunnen voeren.

De Jabra Supreme UC is een aanvulling op de Supreme headset, een mono Bluetooth-headset van Jabra met Active Noise Cancellation. Met deze functie worden achtergrondgeluiden onderdrukt zodat het gesprek beter hoort. De Supreme UC wordt geleverd met een Nano dongle. Deze kleine Bluetooth USB-adapter kan je aansluiten op een computer. Op die manier kan je de Supreme UC headset niet alleen gebruiken met je mobiele telefoon, maar ook voor het voeren van telefoongesprekken via internet (VoIP). Met één druk op de knop kan je wisselen tussen mobiele en internetgesprekken. De Supreme UC headset is na het inpluggen direct gebruiksklaar voor het voeren van telefoongesprekken via internet. Ze ondersteunt Unified Communications (UC) toepassingen van onder andere Microsoft, Cisco, Avaya en ook Skype.

²Jabra Supreme UC

Jabra Supreme UC (© ; licentie: )


Naast Active Noise Cancellation om storend omgevingsgeluid voor de drager van de headset te
blokkeren, ondersteunt de Supreme UC headset ook Noise Blackout 3.0, dat ervoor zorgt dat achtergrondgeluid bij de persoon aan de andere kant van de lijn in grote mate gereduceerd wordt. Door de microfoon van de Supreme UC in- en uit te klappen kan je de de headset aan en uitzetten.

Prijs en beschikbaarheid
De Jabra Supreme UC mono Bluetooth headset is begin mei verkrijgbaar voor een adviesprijs van € 120 (excl. BTW).

Foto van Jabra
Website: Jabra NL
Categorieën: Hardware, Producenten
Naar begin pagina.
Vorig artikelCityScape hoofdtelefoons van Philips minimaliseren geluidsverlies
Volgend artikelProjecteren vanuit de palm van je hand
Ludo Schildermans
Ludo Schildermans is schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Jozef Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.