Projecteren vanuit de palm van je hand

0
40
Projectorfabrikant Optoma brengt een draagbare beamer op de markt met LED-technologie in een behuizing niet veel groter dan een smartphone.

De Optoma Pico PK301+ Pocket Projector is de opvolger van de Pico PK301 en verdubbelt bijna diens lichtopbrengst tot 100 ANSI-lumen. Deze DLP-beamer is niet veel groter dan een smartphone. Hij meet 120 x 70 x 30 mm en weegt 235 gram. De PK301+ kan beelden met een diagonaal van tot 12,7 tot 381 cm projecteren. De ultradraagbare LED-projector biedt native resolutie van 854 x 480 (WVGA) pixels en een contrastverhouding van 3000:1. Hij is uitgerust met een een intern RAM geheugen en kan de meeste bestanden direct afspelen vanaf een Micro SD geheugenkaartje (tot 32 GB).

Optoma Pico PK301+ Pocket Projector

Optoma Pico PK301+ Pocket Projector (© ; licentie: )


De nieuwe Optoma mini-beamer is uitgerust met een mini-HDMI-, USB- en VGA-poort. De Pico PKL301+ heeft naast een stroomaansluiting ook een ingerouwde herlaadbare batterij zodat je ook kan projecteren zonder de beamer te hoeven aansluiting op het stroomnet. De batterij zou goed zijn voor 1,5 uur projectie. Er is ook een optionele batterij met hoge capaciteit voor een autonomie tot 5 uur. De maximale levensduur van de LED-lamp bedraagt 20.000 uur.

Prijs en beschikbaarheid
De Optoma Pico PK301+ Pocket Projector is al beschikbaar. Op het internet vonden we een prijs van € 309.

Foto van Optoma
Categorieën: Producenten
Naar begin pagina.
Vorig artikelJabra headset met usb-adapter voor Unified Communications
Volgend artikelAlzheimerpatiënten leven op dankzij mp3-spelers
Ludo Schildermans
Ludo Schildermans is schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Jozef Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.