Draadloze Bluetooth stereoheadset van Plantronics

0
39
Plantronics kondigt een in-ear hoofdtelefoon aan die een draadloze verbinding maakt met een smartphone, tablet of mp3-speler met Bluetooth-technologie.

De BeackBeat Go is Plantronics kleinste en lichtste draadloze hoofdtelefoon. Deze oortjes wegen slechts 13 gram. Je kunt er draadloos naar muziek mee luisteren en gesprekken aannemen. De BackBeat GO biedt tot 4,5 uur gesprektstijd en 10 uur stand-bytijd volgens de fabrikant. De Bluetooth hoofdtelefoon Go ondersteunt het A2DP (Advanced Audio Distribution Profile) Bluetooth-profiel waarmee mono- of stereohifigeluid over een draadloze bluetoothverbinding verzonden kan worden. Ook zijn ze uitgerust met digitale geluidsreductie voor betere gesprekskwaliteit en ingebouwde echo-onderdrukking. Met de 2-in-1 USB-oplaadkabel kan je zowel de hoofdtelefoon als de smartphone tegelijkertijd opladen. Met de Headset batterijmeter voor Android- of iOS-toestellen lees je de resterende capaciteit van de batterij af.

Plantronics BackBeat GO

Plantronics BackBeat GO (© ; licentie: )

Prijs en beschikbaarheid
De Pantronics BackBeat Go Bluetooth hoofdtelefoon is vanaf juni 2012 verkrijgbaar voor een adviesprijs van € 79,99.

Foto van Plantronics
Categorieën: Hardware en software, Producenten
Naar begin pagina.
Vorig artikelOpnieuw interessant geprijsde 15-inch laptop bij Aldi België
Volgend artikelDraadloos dekking uitbreiden van Powerline netwerk
Ludo Schildermans
Ludo Schildermans is schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Jozef Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.