Full HD video draadloos streamen

0
Zyxel kondigt een oplossing aan om Full HD video en 7.1-kanaals surroundsoundgeluid draadloos te streamen naar HD-beeldschermen vanaf toestellen die een HDMI-aansluiting hebben.

Met de Zyxel AeroBeam Wireless HD Video Kit (WHD6215) maak je digitaal entertainment in hoge definitie overal in huis draadloos beschikbaar. De HDMI kit bestaat uit een HDMI-zender met vier input-poorten (WHD6215-T) en een ontvanger (WHD6215-R) met 1 HDMI output-poort. De AeroBeam Wireless HD Video Kit maakt gebruik van WiHD-technologie (WirelessHD 1.0). Via de draadloze 60 GHz frequentie worden 1080p video en 7.1-kanaals audio zonder vertraging of verlies van kwaliteit gestreamd over een afstand tot tien meter. Omdat WiHD buiten het spectrum blijft van de standaard 2.4 GHz en 5 GHz banden, treedt er geen interferentie op die het signaal zou kunnen verstoren.

Zyxel AeroBeam Wireless HD Video Kit (WHD6215)

Zyxel AeroBeam Wireless HD Video Kit (WHD6215) (© ; licentie: )


De Zyxel WHD6215 draadloze oplossing is plug-and-play. Met de vier HDMI-poorten op de zender kan je vier multimedia-apparaten tegelijk aansluiten waartussen je kan schakelen om op je HD-tv te gamen, video te kijken of voor internettoegang. De latency bedraagt 2 milliseconden.

Prijs en beschikbaarheid
De Zyxel AeroBeam Wireless HD Video Kit (WHD6215) is al te koop. De prijs werd niet meegedeeld, maar op het internet vonden we een prijs van € 189 voor deze draadloze HDMI-kit.

Foto van ZyXEL
Categorieën: Producenten
Naar begin pagina.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.