Full HD video draadloos streamen

0
43
Zyxel kondigt een oplossing aan om Full HD video en 7.1-kanaals surroundsoundgeluid draadloos te streamen naar HD-beeldschermen vanaf toestellen die een HDMI-aansluiting hebben.

Met de Zyxel AeroBeam Wireless HD Video Kit (WHD6215) maak je digitaal entertainment in hoge definitie overal in huis draadloos beschikbaar. De HDMI kit bestaat uit een HDMI-zender met vier input-poorten (WHD6215-T) en een ontvanger (WHD6215-R) met 1 HDMI output-poort. De AeroBeam Wireless HD Video Kit maakt gebruik van WiHD-technologie (WirelessHD 1.0). Via de draadloze 60 GHz frequentie worden 1080p video en 7.1-kanaals audio zonder vertraging of verlies van kwaliteit gestreamd over een afstand tot tien meter. Omdat WiHD buiten het spectrum blijft van de standaard 2.4 GHz en 5 GHz banden, treedt er geen interferentie op die het signaal zou kunnen verstoren.

Zyxel AeroBeam Wireless HD Video Kit (WHD6215)

Zyxel AeroBeam Wireless HD Video Kit (WHD6215) (© ; licentie: )


De Zyxel WHD6215 draadloze oplossing is plug-and-play. Met de vier HDMI-poorten op de zender kan je vier multimedia-apparaten tegelijk aansluiten waartussen je kan schakelen om op je HD-tv te gamen, video te kijken of voor internettoegang. De latency bedraagt 2 milliseconden.

Prijs en beschikbaarheid
De Zyxel AeroBeam Wireless HD Video Kit (WHD6215) is al te koop. De prijs werd niet meegedeeld, maar op het internet vonden we een prijs van € 189 voor deze draadloze HDMI-kit.

Foto van ZyXEL
Categorieën: Producenten
Naar begin pagina.
Vorig artikelNieuwe iPad met snellere processor en hoogwaardig Retina-scherm
Volgend artikelApps for Apes houdt orang-oetans in gevangenschap bezig
Ludo Schildermans
Ludo Schildermans is schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Jozef Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.