Micromuzieksystemen met dock voor iPod of iPhone van Pioneer

0
148
Pioneer introduceert een nieuwe serie multifunctionele alles-in-één micromuzieksystemen die overweg kunnen met verschillende media. Twee modellen ondersteunen ook AirPlay van Apple om muziek te streamen.

De Pioneer X-SMC1, X-SMC3 en X-SMC5 micromuzieksystemen hebben een slanke behuizing waarin de dock voor een iPhone en een iPod is geïntegreerd. De systemen hebben twee afzonderlijke luidsprekers met een vermogen van 20 watt elk. Naast een AUX-ingang bieden de Slim AV Micro Systems van Pioneer ook nog aansluitingen voor hoofdtelefoons en usb-apparaten. De X-SMC5 en de X-SMC3 ondersteunen ook AirPlay waarmee je muziek van je muziekbibliotheek van iTunes of op je iPod touch, iPhone of iPad draadloos of via Ethernet kan streamen. De informatie over song en album worden op het lcd-kleurenscherm van de microsystemen getoond en ook op een beeldscherm of tv-toestel indien aangesloten.

Pioneer X-SMC5

Pioneer X-SMC5 (© ; licentie: )


Al wie de Air Jam app van Pioneer, die je gratis kan downloaden in de App Store, heeft geïnstalleerd op zijn iPhone, iPad of iPod touch kan songs bijdragen en toevoegen aan een gemeenschappelijke playlist zodat je niet alleen van je eigen muziek, maar ook die van je vrienden kan genieten. Met de AS-BT200 Bluetooth adapter, die bij de X-SMC1 en de X-SCM3 een optie is, kunnen tot vier apparaten via Bluetooth worden gepaird. De Air Jam App slaat ook de lijsten op van de songs die voor iedere sessie werden aangemaakt, zodat die songs later op de iTunes Store kunnen worden aangekocht.

Prijs en verkrijgbaarheid
De Pioneer X-SMC1, X-SMC3 en X-SMC5 Slim AV Micro Systems zijn al verkrijgbaar en hebben de volgende adviesprijzen:
– X-SMC1-K/S € 249
– X-SMC3-K/S € 299
– X-SMC5-K/S € 399

Foto van Pioneer
Categorieën: Producenten
Naar begin pagina.
Vorig artikelAldi Android-smartphone lijkt goede deal
Volgend artikelWord zen met de nieuwe ultrabooks van ASUS
Ludo Schildermans
Ludo Schildermans is schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Jozef Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.