Hoofdtelefoons met de focus op bastonen van Pioneer

0
43
De nieuwe hoofdtelefoons van Pioneer hebben niet alleen een opvallende look, het basbereik van een van de modellen is ook eenvoudig te verlagen of te verhogen voor wat pittiger of minder pittige muziek.

Pioneer noemt de nieuwe SE-MJ721 en SE-MJ751 ‘Bass Head’-hoofdtelefoons. Ze zijn ontworpen om clubbeats optimaal te laten weerklinken, maar bieden volgens Pioneer ook een evenwichtige en krachtige luisterervaring, ongeacht de muziekstijl en het volume. De Pioneer SE-MJ721 over-ear hoofdtelefoon heeft een frequentiebereik van 6 Hz tot 28 kHz en een impedantie van 32 ohm. Dit model heeft een matte hoofdband en tweekleurige buitenkant. Hij is beschikbaar in vier kleurvariaties: zwart, wit, rood/zwart en bruin/wit, allemaal met rode details aan de binnenkant. Het snoer is 1,2 meter lang en de 3,5 mm plug is verguld. De hoofdtelefoon weegt 156 gram.

Pioneer SE-MJ721

Pioneer SE-MJ721 (© ; licentie: )

De Pioneer SE-MJ751 heeft een frequentiebereik van 8 Hz tot 28 kHz en een impedantie van 16 ohm; Dit model heeft een glanzende hoofdband met soft-fit kussen, in metaal afgewerkte zijkanten en zachte oorkussens uit dik urethaan. De bediening om het basniveau te regelen bevindt zich op het rechteroor. Het snoer van 1,2 meter is aan één kant bevestigd en kan worden losgemaakt. De 3,5 mm plug is verguld. Deze hoofdtelefoon heeft een ontwerp in zwart-wit en weegt 200 gram.

Prijs en beschikbaarheid
De Pioneer SE-MJ721 en SE-MJ751 ‘Bass Head’-hoofdtelefoons zijn beschikbaar vanaf april 2012. De prijzen werden niet meegedeeld. Op het internet vonden we een prijs van € 89,99 voor de Pioneer SE-MJ751.

Foto van Pioneer
Categorieën: Producenten
Naar begin pagina.

 

 

Vorig artikelLimited Edition van Xbox 360 voor Star War fans
Volgend artikelInnovatieve prikklok meet werkuren met QR-codes en Apple iPhones
Ludo Schildermans
Ludo Schildermans is schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Jozef Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.