Beveiligingspakket van ESET heeft poetshulp nodig

0
115

Op de linkerzijde heeft ESET een overzichtelijk navigatiepaneel aangebracht. Via het navigatiepaneel krijg je toegang tot de volgende tabbladen: ‘Start’, ‘Computerscan’, ‘Bijwerken’, ‘Instellingen’, ‘Hulpmiddelen’ en ‘Help en ondersteuning’. Via het tabblad ‘Computerscan’ kan je niet alleen een (aangepaste) scan opstarten, maar ook de scaninstellingen wijzigen. Via een gebruiksvriendelijke interface kan je (zeer) geavanceerde instellingen wijzigen of fijnregelen. De ontwikkelaars hebben duidelijk zeer veel aandacht besteed aan het koppelen van een gebruiksvriendelijke interface aan de toch wel erg uitgebreide software.

Het startscherm geeft een goed overzicht van de status van alle onderdelen en  of Windows volledig up-to-date is

Het startscherm geeft een goed overzicht van de status van alle onderdelen en of Windows volledig up-to-date is (© ; licentie: )

Via het tabblad ‘Bijwerken’ kan je desgewenst manueel de software bijwerken. Uiteraard is dat niet noodzakelijk, want ESET Smart Security 5 werkt vanzelfsprekend automatisch de database met virusdefinities bij. Dit tabblad geeft bovendien ook de activeringsstatus en informatie over de versie weer. Hier kan de gebruiker meteen controleren of de laatste versie geïnstalleerd is. Bestaande gebruikers hebben recht op een gratis upgrade naar de nieuwe versie. Het tabblad ‘Instellingen’ spreekt voor zich en laten we verder buiten beschouwing. Het tabblad ‘Hulpmiddelen’ geeft toegang tot de logbestanden, statistieken, activiteiten, actieve processen (Live Grid) en dies meer. Tot slot kan je via ‘Help en ondersteuning’ oplossingen zoeken voor problemen en contact opnemen met ESET.

1
2
3
4
5
6
7
8
9
Vorig artikelDell pakt uit met slanke Ultrabook
Volgend artikelFull HD 3D-camcorder met brilloos 3D-scherm van Toshiba

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.