Home Hardware

Beveiligingscamera’s voor thuisgebruik en kleine kantooromgevingen

0
49
Y-cam beveiligingscamera's

Y-cam beveiligingscamera’s (© ; licentie: )

De Britse fabrikant Y-cam brengt een gamma betaalbare en gebruiksvriendelijke bewakingscamera’s op de markt die zowel draadloos als via ethernet met het internet verbonden kunnen worden.

Y-cam is een Britse leverancier van betaalbare en gebruiksvriendelijke beveiligingscamera’s voor de consument. Het introduceert een hele reeks camera’s voor de bewaking van huis, tuin of kantoor. Alle Y-cam beveiligingscamera’s zijn standaard uitgerust met bewegingsdetectie. Je kan tot vier verschillende zones instellen. Als de camera een beweging waarneemt in één van die zones kan je het apparaat een waarschuwing per mail laten versturen. De camera’s kan je zowel bedraad als draadloos met het internet verbinden. Sommige camera’s zijn ook geschikt voor gebruik ’s nachts.Voor het opslaan van de videobeelden kan je SD geheugenkaarten gebruiken of je kan de beveiligingscamera’s aansluiten op een NAS.

Gamma
Het Y-cam gamma beveiligingscamera’s bestaat uit de volgende modellen:
– Y-cam White S – een indoor dagcamera
– Y-cam Black S – ontworpen voor dag en nachtregistratie
– Y-cam Knight S – dezelfde specificaties als de Y-cam Black maar in een witte behuizing
– Y-cam White SD – een dagcamera met een extra SD-card slot voor de opslag van beelden
– Y-cam Black SD / Y-cam Knight SD – een dag en nachtcamera met een extra SD-card slot voor lokale opname
– Y-cam Bullet Black & White versie – een echte dag/nacht beveiligingscamera voor binnen en buiten met infraroodnachtzicht, met WiFi, Ethernet, 2-weg audio, een slot voor een micro SD-kaart en een infraroodfilter voor ’s nachts. Datatransfer kan gebeuren via een Ethernet kabel of draadloos.
– Y-cam White S POE – deze camera levert videobeelden van hoge kwaliteit inclusief geluid. Waar ook ter wereld kan de gebruiker via bewegingssensoren per mail gewaarschuwd worden en via een website of een smartphone dankzij snapshots of video volgen wat er gebeurt. Voeding en datatransfer gebeuren via een Ethernet kabel.
– Y-cam Black SD POE – bovenop de eigenschappen van de White S POE is deze camera ook geschikt voor ’s nachts. Hij is ook extra uitgerust met een microSD card slot waarop videomateriaal opgeslagen kan worden.
– Y-cam Eyeball – domecamera met Push and Point technologie: zonder schroeven los te draaien kan deze camera eenvoudig en snel worden gericht. Het volstaat te drukken op de camera en te richten naar de zone waar er gefilmd moet worden. Voeding en datatransfer gebeuren via een Ethernet kabel. De camera beschikt over een SD-card slot waardoor video ook lokaal kan worden opgeslagen.
– Y-cam Shell Black & White versie – een universele outdoor behuizing bestemd voor de Y-cam S, SD et Power over Ethernet reeksen

Prijzen
Voor de prijsinformatie kan je op deze link klikken.

GEEN REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.