Nieuwe Touch muis scrollt verticaal en horizontaal

0
39
Microsoft Explorer Touch Mouse

Microsoft Explorer Touch Mouse (© ; licentie: )

Microsoft voegt een nieuw exemplaar toe aan haar reeks computermuizen met Touch-technologie. Met de aanraakgevoelige strip kan nu zowel horizontaal als verticaal worden gescrolld.

Eerder lanceerde Microsoft al de Arc Touch Mouse, een inklapbare muis met touchstrip. Nu kondigt het de Explorer Touch Mouse aan die de mogelijkheden van de Touch Strip-technologie uitbreidt. De aanraakgevoelige strip laat zowel verticale als horizontale navigatie toe. Het Touch scrollwiel maakt het ook mogelijk te scrollen met drie snelheden. Haptische technologie laat je voelen hoe snel je scrollt. De Explorer Touch is ook uitgerust met Microsoft’s BlueTrack-technologie, zodat je de muis op bijna elk oppervlak kan gebruiken. Ze werkt draadloos via de 2,4GHz-band met een nano-ontvanger en gebruikt twee AA-batterijen die een maximale levensduur bieden van 18 maanden. De nieuwe computermuis heeft ook vijf programmeerbare knoppen. De Microsoft Explorer Touch Mouse zal in september te koop zijn. De adviesprijs in dollar die Microsoft opgeeft bedraagt $ 49,95.

Foto van Microsoft
Categorieën: Producenten
Naar begin pagina.
Vorig artikelLuidsprekersysteem voor pc en draagbare apparaten
Volgend artikelBeveiligingscamera’s voor thuisgebruik en kleine kantooromgevingen
Ludo Schildermans
Ludo Schildermans is schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Jozef Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.