Kingston’s snelste DataTraveler usb-geheugenstaaf

0
33
Kingston Digital introduceert een nieuwe USB flash drive in de DataTraveler serie met de hoogste snelheden en grootste capaciteiten die de geheugenfabrikant te bieden heeft op USB-sticks.

De nieuwe Kingston DataTraveler HyperX 3.0 draagbare USB flash drive biedt overdrachtsnelheden tot 225 MB/S lezen en 135 MB/ schrijven. De DataTraveler USB 3.0-stick is beschikbaar in capaciteiten van 64 GB, 128 GB en 256 GB. De capaciteit van de 256 GB-versie is volgens Kingston goed voor ongeveer 10 Blu-ray Discs, 54 dvd’s, 48.640 mp3’s of 13.473.684 Microsoft Word bestandspagina’s met diverse formaten en grafische elementen.

Kingston DataTraveler HyperX 3.0

Kingston DataTraveler HyperX 3.0 (© ; licentie: )

Door de snelle schrijfsnelheden van de DataTraveler HyperX 3.0 kan je direct vanaf de USB 3.0-geheugenstaaf werken met grote bestanden of applicaties zonder dat dit effect heeft op de prestataties, aldus de fabrikant. De DataTraveler HyperX 3.0 heeft een slank design met een omhulsel van rubber en metaal. Ook is er een uitparing voor bevestiging aan een sleutelring. De geheugenstaaf meet 74,99 mm x 23,29 x 15,9 mm.
Kingston biedt vijf jaar garantie op de DataTraveler HyperX 3.0. Wanneer de nieuwe usb 3.0-geheugenstaaf te koop zal zijn en wat de prijzen zullen zijn voor de diverse capaciteiten werd niet meegedeeld.

Foto van Kingston
Categorieën: Producenten
Naar begin pagina.
Vorig artikelMerkwaardig gesprek tussen iPhone’s Siri en Joseph Weizenbaum’s Eliza
Volgend artikelUltraplatte, snelle laptop van Sony
Ludo Schildermans
Ludo Schildermans is schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Jozef Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.