iPhone- en iPod-speakerdock met Music Mood app

0
51
De Octiv 650 is een strak en minimalistisch audiospeaker-systeem voor iPhone en iPod. Fabrikant Altec Lansing lanceert tegelijk de gratis app Music Mood waarmee de gebruiker ontspannende video’s en geluiden kan afspelen.

De Octiv 650 speakerdock van Altec Lansing heeft een slank en strak design, maar produceert volgens de fabrikant toch een natuurlijk, krachtig en warm geluid dankzij de AudioAlignment-technologie. Die stemt alle onderdelen zoals de 3-inch full-range driver, de neerwaarts gerichte 4-inch subwoofer, de elektronica en de behuizing optimaal op elkaar af. Via de aux-ingang kun je een andere muziekbron aansluiten op de Octive 650. Via component- en composiet-aansluitingen kun je de Octiv 650 ook op je tv aansluiten om op die manier de video’s die op je iPod of iPhone opgeslagen zijn, te bekijken. Het bijbehorende geluid wordt dan uiteraard weergegeven door de Octiv 650. Met de gratis Music Mood app kunnen gebruikers hun geluidsvoorkeuren instellen met behulp van een 7-bands grafische equalizer. Altec Lansing Octiv 650Bovendien kan de app verschillende ontspannende geluiden en video’s weergegeven. De ‘Ambient Sound & Visual Generator’ in de app – we verzinnen het niet – voorziet de huiskamer van oceaangolven, zachte regenval of een romantisch knetterend haardvuur. Voor iPhone-gebruikers ondersteunt deze speakerdock ook ‘in-call support’, zodat de muziek wordt gepauzeerd wanneer iemand je opbelt. Een afstandsbediening wordt eveneens meegeleverd.

Prijs
De Altec Lansing Octiv 650 kost 179,99 euro. De Music Mood app kun je gratis downloaden in de iTunes app store.

Foto van Altec Lansing
Categorieën: Producenten
Naar begin pagina.
Vorig artikelCompacte tablet-pc van HP voor zakelijke toepassingen
Volgend artikelIntelligente router verbetert dekking van wifi-netwerk
Jozef Schildermans
Jozef Schildermans is journalist en schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Ludo Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.