Compacte tablet-pc van HP voor zakelijke toepassingen

0
27
Eerder kondigde Dell al een 10-inch zakelijke tablet-pc aan. Ook HP brengt met de Slate 2 Tablet PC een Windows tablet op de markt voor bedrijven, onderwijs en zorgsector.

De HP Slate 2 is een tablet-pc voor gebruik in een professionele omgeving en biedt een combinatie van connectiviteit, beveiligingsfuncties en ondersteuning voor maatwerk. De nieuwe tablet van HP heeft een 8,9-inch (22,6 cm) capacitatief multitouch beeldscherm. Het scherm ondersteunt bediening door aanraking evenals penbediening. Ook biedt het een Swype-toetsenbord. Met de Swype-toepassing kunnen gegevens worden ingevoerd met één vloeiende beweging over de toetsen op het scherm.

HP Slate 2 Tablet PC

HP Slate 2 Tablet PC (© ; licentie: )

De HP Slate 2 Tablet PC is uitgerust met een Intel Atom Z670 processor met mSATA SSM technologie. Hierdoor start de tablet sneller op en gaat de batterij tot zes uur mee, aldus HP. HP’s tablet-pc ondersteunt Wi-Fi, Ethernet, Bluetooth en optioneel geïntegreerde 3G Mobile Broadband. De Slate 2 is uitgerust met een VGA-webcam aan de voorkant van het scherm voor videovergaderen en heeft een 3 megapixel camera aan de achterkant. SRS Premium Sound biedt geoptimaliseerde audio-instellingen voor spraak- en multimediatoepassingen en de SD-kaartsleuf zorgt voor grotere opslag- en deelmogelijkheden.
Een TPM Embedded Security Chip beschermt data op de Slate 2 Tablet PC. Ook is er bescherming tegen diefstal van gegevens mogelijk via Computrace Pro Agent. Hiermee is het mogelijk gegevens op afstand te verwijderen op bestands-, adresboek- of besturingssysteemniveau. De Computrace Agent dient te worden geactiveerd door de klant bij aankoop van een abonnement.

Prijs en beschikbaarheid
De HP Slate 2 Tablet PC is verkrijgbaar vanaf € 599 excl. BTW en is beschikbaar vanaf begin december.

Foto van HP
Website: Visit Website Website: Visit Website Website: Visit Website
Categorieën: Producenten
Naar begin pagina.
Vorig artikelIdentieke laptops in Aldi BE en Aldi NL of toch niet?
Volgend artikeliPhone- en iPod-speakerdock met Music Mood app
Ludo Schildermans
Ludo Schildermans is schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Jozef Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.