Makkelijk verplaatsbare Bluetooth speaker

0
109
Harman Kardon brengt een nieuwe draagbare Bluetooth luidspreker op de markt met een oplaadbare batterij die toelaat tot acht uur muziek te spelen.

De nieuwe generatie Harman Kardon Go + Play is uitgerust met een handgreep in roestvrij staal zodat je hem gemakkelijk kan verplaatsen. De luidspreker kan verbinding maken met maximaal drie apparaten tegelijk via Bluetooth en speelt om beurten de muziek af.

De Kardon Go + Play heeft een USB-poort waarmee gebruikers telefoons of andere apparaten zonder onderbreking van de muziek kunnen opladen. De luidspreker kan je ook koppelen aan een andere Harman Kardon draadloze speaker.

Dankzij de ingebouwde microfoon en geluids- en echo-onderdrukking is het ook mogelijk om telefoongesprekken te voeren, zelfs in een luidruchtige omgeving.

De ingebouwde oplaadbare batterij is goed voor acht uur speeltijd.

Harman Kardon Go + Play Bluetooth speaker

Harman Kardon Go + Play Bluetooth speaker (© ; licentie: )

De Harman Kardon Go + Play is vanaf 10 mei 2016 beschikbaar in de kleuren zwart en wit voor de adviesprijs van 299 euro.

Foto van Harman Kardon
Categorieën: Producenten
Naar begin pagina.
Vorig artikelOortjes in geborsteld metaal
Volgend artikelKrachtige midrange nas
Jozef Schildermans
Jozef Schildermans is journalist en schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Ludo Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.