Draadloze netwerkmuziekspeler van Denon

0
59
Denon introduceert een veelzijdige muziekspeler die je draadloos kan verbinden met je netwerk zodat hij muziek kan afspelen van online diensten en van je muziekbibliotheek.

De Denon DNP-720AE Network Audio Player maakt gebruik van Hi-fi componenten met onder meer een 24-bit, 192 kHz D/A converter voor een rijk geluid vol details. De netwerkspeler heeft een bedrade netwerkaansluiting en ondersteunt WiFi zodat je muziek kan beluisteren van online muziekdiensten en internetradiostations of muziek uit je eigen muziekbibliotheek. De DNP-720AE ondersteunt ook iTunes AirPlay technologie, waardoor je draadloos muziek kan streamen van Apple’s mobiele apparaten, zoals de iPod touch, iPhone, en iPad. Met de de Denon Remote App kan je de speler ook bedienen van Apple toestellen.

 Denon DNP-720AE Network Audio Player

Denon DNP-720AE Network Audio Player (© ; licentie: )

Denon’s draadloze netwerkspeler ondersteunt Wi-Fi Protected Setup en DLNA. Hij is uitgerust met een AM/FM Tuner voor traditionele radiostations en biedt ook een usb-aansluiting op de voorzijde, zodat hij overweg kan met usb-geheugenstaafjes, externe harde schijven, mp3-spelers, smartphones enzovoort. De DNP-720AE ondersteunt de volgende bestandsindelingen: MP3, WMA, WMA LOSSLESS, AAC, FLAC, FLAC HD en WAV.

Prijs en beschikbaarheid
De Denon DNP-720AE Network Audio Player is beschikbaar in zilveren en zwarte uitvoering en heeft een adviesprijs van € 499.

Foto van Denon
Categorieën: Producenten
Naar begin pagina.
Vorig artikelNew York Times ontwikkelt sociale, interactieve “keukentafel” met Microsoft Surface
Volgend artikelVerstuur tekeningen op papier via usb naar pc of Mac
Ludo Schildermans
Ludo Schildermans is schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Jozef Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.