Gamen in 3D, zónder bril

0
126

Bijgeleverde spelletjes
Vroeger was je niets met alleen een DS of DS Lite, je was verplicht om meteen minstens één spelletje bij te kopen. Dat is nu niet meer het geval. Met AR Games en Gezichtenjacht heb je namelijk al een paar spelletjes aan boord. AR staat voor Augmented Reality en eigenlijk kan je het beschouwen als een soort demo, het maakt je duidelijk tot wat de 3DS in staat is. In de verpakking zitten zes AR-kaarten, vijf ervan met belangrijke Nintendo-personages zoals Mario, Kirby, Pikmin,… Deze komen tot leven wanneer je de kaart op een plat oppervlak legt en er met de buitenste camera’s naar kijkt.

Met AR Games en Gezichtenjacht heb je al een paar spelletjes aan boord

Met AR Games en Gezichtenjacht heb je al een paar spelletjes aan boord (© ; licentie: )

De zesde kaart is een vraagteken en biedt je onder andere twee minigames en de mogelijkheid samen met een Mii op de foto te gaan. Speel een potje minibiljart of schiet erop los in Schietschijf. Het leuke is dat een soort 3D-omgeving tot leven komt op jouw bureaublad of tafel! Je maakt hier dus gebruik van de bewegingssensor en gyrosensor om rond bomen te draaien, in putten te kijken en zo de schietschijven die je nog mist te zoeken.
Gezichtenjacht is nog een schietspel dat de ruimte om je heen gebruikt als achtergrond. Eerst neem je een foto van het gezicht van een familielid of vriend. Die gezichten komen vervolgens tot leven en worden de vijanden die jij moet neerknallen.

1
2
3
4
5
6
7
8
Vorig artikelBrilmonturen uitproberen voor virtuele spiegel
Volgend artikelSupersnel USB-geheugenstaafje

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.