Supersnel USB-geheugenstaafje

0
28
Apacer AH552

Apacer AH552 (© ; licentie: )

Apacer brengt een geheugenstaafje op de markt dat gebruikmaakt van een single-chip USB3.0-controller, waardoor het niet alleen razendsnel, maar ook erg compact is.

Het Apacer AH552 geheugenstaafje heeft een aluminium penbehuizing en een SuperSpeed usb 3.0-aansluiting. Met een USB 3.0-verbinding biedt het draagbare geheugen een leessnelheid tot 110 MB/s en een schrijfsnelheid tot 70 MB/s. De AH552 ondersteunt Plug and Play en is achterwaarts compatibel met USB 2.0. Bij gebruik als USB 2.0-flashdrive bedraagt de lees- en schrijfsnelheid maximaal 30 respectievelijk 25 MB/s. Het staafje meet 73,25 x 19,75 x 9,0 mm en is leverbaar met een opslagcapaciteit van 32 GB of 64 GB. Apacer levert bij het USB-geheugenstaafje gratis ACE-software voor compressie, decompressie en wachtwoordbeveiliging van bestanden. Wanneer de Apacer AH552 te koop zal zijn en voor welke prijs werd niet meegedeeld.

Foto van Apacer
Categorieën: Producenten
Naar begin pagina.
Vorig artikelGamen in 3D, zónder bril
Volgend artikelAndroid-tablet van Archos voor slechts 99 euro
Ludo Schildermans
Ludo Schildermans is schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Jozef Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.