Racen in het donker met Shift 2

0
90

XP verdienen
Slaag je er toch in het racen onder de knie te krijgen, dan zal je merken dat de hoofdmoot van het spel te vergelijken valt met andere racers. Je start een carrière, je verdient geld door te racen en kan daarmee nieuwe wagens en upgrades kopen. Met het XP-systeem doe je niet alleen ervaring op door je finishpositie, maar ook door hoeken perfect te nemen, niet agressief te rijden, de leiding te nemen, de perfecte lijn te volgen,… Naar gelang je level stijgt, krijg je toegang tot nieuwe wagens, onderdelen en racing events. Deze variëren van street races over drifting events naar endurance races en nog veel meer. Aan de content zal het dus zeker niet liggen. Ook over het visuele aspect zal je overigens niemand horen klagen.
Net zoals bij Need for Speed: Hot Pursuit is er opnieuw gebruik gemaakt van Autolog. Zo zie je meteen welke tijd je vrienden hebben neergezet met welke wagen en kan de onderlinge strijd losbarsten. Je kan hen echter ook persoonlijke uitdagingen sturen of die van hen aanvaarden.

Shift 2 BMW GT3

Shift 2 BMW GT3 (© ; licentie: )

Leuke nieuwigheden
Wat deze racer uniek maakt, is de helmcamera. Ook bij andere racespellen kan je kiezen uit verschillende camerastandpunten en meestal is er wel eentje waarbij je de cockpit ziet. Daarmee valt de helmcamera echter niet te vergelijken. Eigenlijk kijk je echt door de ogen van de racer. Als de auto vibreert en zijn hoofd zachtjes op en neer beweegt, dan doet de camera dat dus ook.

1
2
3
Vorig artikelNieuwe Aldi laptop is een bisnummer
Volgend artikelNog snellere USB 3.0 stick van Kingston

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.