Racen in het donker met Shift 2

0
90

Word je tegen de muur geramd en schudt zijn hoofd van links naar rechts, dan doet de camera dat ook. Rijd je heel snel, dan krijg je een tunneleffect en worden de randen van het beeld wazig. En komt er een bocht aan, dan zal je automatisch in de richting van de bocht kijken zoals je in het echte leven ook doet. Het is even wennen in het begin, maar je wordt wel dieper ondergedompeld in de race door dit camerastandpunt.

Shift 2: Unleased Audi R8 Coupé

Shift 2: Unleased Audi R8 Coupé (© ; licentie: )

Al helemaal overdonderd is de helmcamera tijdens een nachtrace. Rijd je ergens tegenaan of word je door een tegenstander geramd, dan kan het best dat je voorlicht eraan moet geloven en je nog minder van de weg ziet.

Conclusie
Shift 2: Unleashed gaat de realistische toer op en laat zo – jammer genoeg – onervaren gamers in de kou staan. De besturing is immers moeilijk onder de knie te krijgen en de AI-tegenstanders zijn dodelijk efficiënt. Een race winnen wordt op die manier voor vele casual gamers nagenoeg onmogelijk. Ben je wel een doorgewinterde racer, dan kan het innovatieve helmcamerastandpunt en de onderlinge competitie met vrienden dankzij Autolog je waarschijnlijk wel bekoren.

(60/100)

Adviesprijs
€ 69,99

Site: http://www.needforspeed.com/shift2unleashed
Ontwikkelaar: Slightly Mad Studios
Uitgever: Electronic Arts

1
2
3
Vorig artikelNieuwe Aldi laptop is een bisnummer
Volgend artikelNog snellere USB 3.0 stick van Kingston

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.