Strak afgewerkte notebook in drie kleuren

0
33
Packard Bell Easynote TS

Packard Bell Easynote TS (© ; licentie: )

De nieuwe Packard Bell EasyNote TS laptop is verkrijgbaar in ebbenhoutzwart, granaatrood of maansteenwit en combineert een strak ontwerp met de nieuwste technologie, zoals Blu-ray en USB 3.0.

De Packard Bell EasyNote TS heeft een 15,6-inch HD-scherm en is voorzien van de tweede generatie Intel Core-processorfamilie ((i3, i5 of i7 naargelang het model), gecombineerd met Nvidia GeForce grafische kaarten en Nvidia Optimus-technologie voor een langere levensduur van de batterij. Deze laptop heeft een HDMI-poort en is voorzien van het snellere USB 3.0. Optioneel kun je hem uitrusten met een Blu-raystation. Verder heeft hij een webcam, Bluetooth en WiFi. Packard Bell besteedde extra veel aandacht aan het design. Zo is deze notebook verkrijgbaar in drie kleuren, die zijn afgewerkt met een golfpatroon op de cover, dat terugkeert in de polssteunen naast het naadloze multitouch aanraakvlak. De Packard Bell EasyNote TS is verkrijgbaar vanaf midden april. Prijzen starten aan € 599. Gedetailleerde informatie over de verschillende configuraties is momenteel nog niet beschikbaar.

Foto van Packard Bell
Categorieën: Producenten
Naar begin pagina.
Vorig artikelSpeel “Steen, Papier, Schaar” tegen de computer
Volgend artikelNo-nonsense Toshiba-notebooks met 17-inch schermen
Jozef Schildermans
Jozef Schildermans is journalist en schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Ludo Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.