Convertibele laptop voor studentenprijsje

0
38
HP vernieuwt het gamma Stream PC’s met betaalbare 11-inch modellen, waaronder een convertibele met draaibaar scherm. De Stream PC familie is verkrijgbaar in verschillende eigentijdse kleuren.

De nieuwe HP Stream pc’s zijn dunner en lichter, verkrijgbaar in eigentijdse kleuren, hebben een sterkere wifi-antenne en een batterij met een langere levensduur. Ze zijn voorzien van dual-core processoren en hebben geen ingebouwde ventilator.

Deze goedkope, dunne en lichte laptops zijn vooral bedoeld voor gebruikers die hun gegevens in de cloud bewaren. Daarom hebben de nieuwe Stream pc’s een 2×2 802.11ac wifi-chip met twee antennes voor een verbeterde draadloze verbinding. De usb-aansluiting is van het snellere usb 3.0-type. De batterij houdt het iets meer dan acht uur uit op een volledige lading.

De HP Stream 11-inch notebook bestaat in een gewone en een convertibele versie, beide met 11,6-inch scherm. Beide worden geleverd inclusief een jaar Office 365 met 1TB Microsoft OneDrive cloud-opslag.

HP Stream 11 x360

HP Stream 11 x360 (© ; licentie: )

De HP Stream 11-inch x360 convertible notebook is vanaf september beschikbaar voor € 349,- in Aqua blue en Black. De “gewone” HP Stream 11 kost €279. Gedetailleerde technische specificaties zijn voor deze laptops nog niet vrijgegeven.

Foto van HP
Website: Visit Website Website: Visit Website Website: Visit Website
Categorieën: Producenten
Naar begin pagina.
Vorig artikelLaptop met Intel RealSense 3D camera
Volgend artikel4K monitoren met een miljard kleuren
Jozef Schildermans
Jozef Schildermans is journalist en schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Ludo Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.