Tover usb-schijf om in gebruiksvriendelijke NAS

0
63

Het geïnstalleerde besturingssysteem is versie 3.0-1336. Er is ondertussen een nieuwe versie beschikbaar. Je kan nieuwe versies gratis downloaden via het Synology Download Center. Het nieuwe 3.0-1417 besturingssysteem ondersteunt nu ook het delen van multifunctionele printers via de usb-poort en de hibernatie van externe schijven, zodat die minder stroom verbruiken. De ondersteunde multifunctionele printers kan je hier vinden. De nieuwe besturingssoftware kan eenvoudig geïnstalleerd worden via het configuratiescherm van het USB Station 2. Het systeem zal automatisch herstarten tijdens de installatie. Eenmaal ingelogd, komen we terecht in de Synology DiskStation Manager 3.0.

Het nieuwe 3.0-1417 besturingssysteem ondersteunt nu ook multifunctionele printers en hibernatie van externe schijven

Het nieuwe 3.0-1417 besturingssysteem ondersteunt nu ook multifunctionele printers en hibernatie van externe schijven (© ; licentie: )

Initialisatie
Na de installatie van de hardware, moeten we natuurlijk ook de Synology DiskStation Manager 3.0 instellen. Na het inloggen zien we het venster ‘Snel aan de slag’. Hiermee kan je eenvoudig de basisinstallatie voltooien. We geven het systeem een naam ‘USBStation2’. Met deze naam kan je het systeem identificeren op het netwerk.

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
Vorig artikelWuif eens naar de camera
Volgend artikelXperia smartphones met Android 2.4 ‘Gingerbread’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.