WD Photos app voor Android smartphones

Gratis app om foto’s op WD schijf te bekijken

0
WD MyBook Essential 3 TB

Foto’s die opgeslagen zijn op WD schijven zoals deze MyBook Essential 3 TB kun je voortaan op je smartphone bekijken (© ; licentie: )

Western Digital (WD) lanceert een gratis app waarmee je foto’s die op WD netwerkschijven staan kunt bekijken op je smartphone als die een internetverbinding heeft.

De WD Photos app is een gratis toepassing voor Android smartphones en iPad, iPhone iPod touch. Met de fotoviewer kun je overal waar internetverbinding is alle foto’s die je hebt opgeslagen op WD opslagproducten, zoals de My Book Live, My Book World Edition en WD ShareSpace modellen, op je smartphone bekijken. Je dient je foto’s op te slaan in de map Gedeelde Foto’s op een WD netwerkschijf. Op de Android telefoon kun je dan foto’s zoeken op naam en datum, je kan bladeren door schermen met miniatuuropnamen en je kan foto’s ook delen met vrienden en familieleden via e-mail, Facebook, Twitter en Picasa. Het formaat van de foto’s wordt automatisch aangepast voor optimale weergave op de Android toestellen, terwijl het origineel in de volle resolutie bewaard blijft op de netwerkschijf. De WD Photos photo viewer app werkt met Android OS 2.1 en is beschikbaar via de Android Market als gratis download.

Foto van WD
Website: Visit Website
Categorieën: Producenten
Naar begin pagina.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.