Opslaan en delen van multimediabestanden

0
84
Conceptronic Grab'n'GO CH3ENAS NAS

Conceptronic Grab’n’GO CH3ENAS NAS (© ; licentie: )

Conceptronic introduceert een naar eigen zeggen eenvoudig te installeren en gemakkelijk te bedienen Network Attached Storage-oplossing voor thuisgebruik.

De Conceptronic CH3ENAS is een NAS die je met het netwerk verbindt zodat je documenten en multimediabestanden centraal kan opslaan en delen. Volgens de fabrikant is de configuratie van de CH3ENAS eenvoudig, evenals het beheer van alle documenten binnen en buiten het netwerk. De NAS kan muziek, afbeeldingen, films en multimediadocumenten streamen via compatibele multimediaspelers naar je tv. De onceptronic CH3ENAS is uitgerust met een Gigabit netwerkaansluiting, usb 2.0- en een SATA-aansluiting (compatibel met harde schijven van 3,5″ tot 2 TB). Naast een DLNA/UPnP multimediaserver beschikt de NAS ook over een FTP-server (voor toegang van buiten het lokale netwerk) en een iTunes server.
De Conceptronic Grab’n’GO CH3ENAS heeft een adviesprijs van € 79,90. Het apparaat ondersteunt Windows 2000, XP, Windows 7, Linux 2.6 en hoger, Mac OS X 10.5 en hoger.

Categorieën: Producenten
Naar begin pagina.
Vorig artikelGratis app om foto’s op WD schijf te bekijken
Volgend artikelNieuwe versie besturingssysteem op basis van OS/2
Ludo Schildermans
Ludo Schildermans is schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Jozef Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.