Draagbare harde schijf in strak design

0
39
LaCie Starck Mobile Hard Drive

LaCie Starck Mobile Hard Drive (© ; licentie: )

LaCie breidt het gamma externe harde schijven uit met een nieuw model in een design van de Franse ontwerper Philippe Starck.

Voor het ontwerp van de LaCie Starck Mobile USB 3.0 harde schijf werkte LaCie samen met de bekende designer Pilippe Starck. Hij ontwierp een robuuste behuizing in gepolijst aluminium van 2 mm die de externe harde schijf volgens LaCie beschermt tegen valpartijen en ook tegen oververhitting. De LaCie Starck heeft een ingebouwde USB-kabel. Doordat de draagbare harde schijf is uitgerust met USB 3.0 is bereikt ze snelheden die tot tien keer sneller zijn dan USB 2.0. De LaCie Starck Mobile USB 3.0 is trouwens ook geschikt voor USB 2.0.

De LaCie Starck Mobile USB 3.0 wordt geleverd met de LaCie-softwaresuite die bestaat uit een automatische back-upvoorziening voor pc en Mac, inclusief 10 GB aan online opslag bij LaCie’s online dienst Wuala.

Beschikbaarheid en prijs
De LaCie Starck Mobile USB 3.0 is leverbaar in een capaciteit van 500 GB voor € 119,90 en in een capaciteit van 320 GB voor € 89,90.

Foto van LaCie
Website: LaCie België Website: LaCie Nederland
Categorieën: Hardware, Producenten
Naar begin pagina.
Vorig artikelHomeplug-kit om supersnel te netwerken via het stroomnet
Volgend artikelSoftware manipuleert werkelijkheid
Ludo Schildermans
Ludo Schildermans is schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Jozef Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.