Home Hardware

Transcend ssd met 3D Nand-technologie

0
36
Transcend introduceert een serie solid state drives die zijn uitgerust met 3D Nand flashgeheugen. De ssd’s zijn daardoor performanter en betrouwbaarder dan drives met 2D Nand-technologie.

De nieuwe Transcend SSD230 solid state drive maakt gebruik van 3D Nand-technologie waarbij de geheugencellen verticaal gestapeld zijn. Hierdoor kunnen de ssd’s geproduceerd worden in hogere capaciteiten.

Daarnaast biedt 3D Nand flashgegeugen hogere transfersnelheden, betere duurzaamheid en een lager stroomverbruik in vergelijking met 2D NAND flash-technologie die gebruikmaakt van één laag geheugencellen. Eerder al bracht Samsung ssd’s met eigen 3D Nand-technologie op de markt. Ook Crucial lanceerde ssd’s met Micron 3D TLC NAND flashgeheugenchips.

De SATA III 6Gb/s SSD230 van Transcend biedt transfersnelheden tot 560 MB/s voor lezen en 520 MB/s voor schrijven. De ssd beschikt ook over een RAID-engine, LDPC (Low-Density Parity Check) codering en ECC-algoritme om gegevens te beveiligen en datacorruptie tegen te gaan.

Met de Transcend SSD Scope software is het mogelijk gegevens te migreren van je oorspronkelijke schrijf naar een nieuwe ssd. Ook kan je met de software de condititie van de ssd monitoren en de firmware updaten.

Transcend SSD230 Solid State Drive

Transcend SSD230 Solid State Drive (© ; licentie: )

De aluminium behuizing van de 2,5-inch SSD230 meet 100 x 69,85 x 6,8 mm en weegt 63 gram.

De Transcend SSD230 Solid State Drive is verkrijgbaar in capaciteiten van 128 GB, 256 GB en 512 GB. De adviesprijzen werden niet meegedeeld. Transcend biedt drie jaar garantie op de producten.

Foto van Transcend
Categorieën: Producenten
Naar begin pagina.

GEEN REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.