Tony Curtis neemt iPhone mee het graf in

0
76

85 jaar is Tony Curtis geworden. Dat de Amerikaanse acteur nog bij de tijd was, bewijzen de persoonlijke bezittingen die hij mee liet begraven.

Vorige week overleed Hollywoodster Tony Curtis. De acteur, die in de Bronx geboren werd onder de naam Bernard Schwartz, werd maandag begraven in Las Vegas. Familie, vrienden en fans groetten de doodskist die gedrapeerd was met een Amerikaanse vlag. De acteur, bekend van films als Some like it hot en de tv-serie De speelvogels, nam enkele bezittingen, die hem dierbaar waren, mee het graf in: een Stetson hoed, een Armani sjaal, een paar chauffeurshandschoenen, zijn favoriete boek, en ook… zijn Apple iPhone.
Curtis, zoon van Hongaarse Joden, had gevoel voor humor en was volgens zijn dochter, de actrice Jamie Lee Curtis, “a little mashugana” – Jiddisch voor gek. Zou iemand staande bij de kist en ook een beetje mesjogge nog getracht hebben Tony Curtis op zijn iPhone te bellen?

Vorig artikelEerste externe harde schijf met 3 terabyte opslagcapaciteit
Volgend artikelNieuwe Linksys routers voor thuisgebruik
Ludo Schildermans
Ludo Schildermans is schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Jozef Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.