Gigaset ECO DECT-telefoon voor draadloos telefoneren

0
138
Siemens Gigaset A400

Siemens Gigaset A400 (© ; licentie: )

Siemens brengt een nieuw toestel op de markt in de Gigaset serie ECO DECT-telefoons met een schermpje en een handenvrij-functie.

De Siemens Gigaset A400 is een DECT-telefoon in een zwart met zilveren design. Het telefoontoestel heeft verlichte toetsen en een 1,7-inch verlicht schermpje met vier tekstlijnen (resolutie 96 x 64 pixels). Je bedient de menu’s van deze DECT-telefoon met de 4-weg navigatietoets. De A400 heeft een handenvrij-functie met een volumeregeling tot vijf niveaus. Ook beschikt het toestel optioneel over een antwoordapparaat dat tot 25 minuten aan boodschappen kan opnemen. Berichten kunnen ook op afstand worden beluisterd. Het telefoonboek biedt ruimte voor maximaal 80 inkomende gesprekken en de laatste 25 oproepen worden opgeslagen samen met het nummer of de naam van de persoon die gebeld heeft en de tijd van het gesprek. De Gigaset A400 beschikt over negen snelkeuzetoetsen die kunnen worden opgeslagen onder de numerieke toetsen 0 en 2-9. Een volle batterij is goed voor maximaal 20 uur aan een stuk bellen en de stand-bytijd bedraagt 220 uur. In stand-by verbruikt de A400 minder dan 0,4 watt. Er is ook een ECO-modus die het zendvermogen van het basisstation en de handset vermindert met 80 procent, zelfs tijdens gesprekken.

Verkrijgbaarheid en prijs
De Siemens Gigaset A400 is eind september verkrijgbaar in Mono, Duo en Trio uitvoeringen voor adviesprijzen van respectievelijk € 49,99, € 79,99 en € 99,99. Met antwoordapparaat kost de A400A in Mono, Duo en Trio respectievelijk € 59,99, € 89,99 en € 119,99.

Foto van Siemens
Categorieën: Producenten
Naar begin pagina.
Vorig artikelCoolpix camera met OLED touchscreen
Volgend artikelTv-makers willen iedereen slaafs voor de buis
Ludo Schildermans
Ludo Schildermans is schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Jozef Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.