Elk uur automatische updates voor BitDefender 2011

0
17
BitDefender 2011

BitDefender 2011 (© ; licentie: )

BitDefender lanceert nieuwe versies van zijn antimalware voor Windows-computers Total Security, Antivirus en Internet Security. De 2011-versie van deze beveiligingssoftware past zich snel aan aan de gewoonten van de gebruiker. Zo kun je een lichtere versie activeren tijdens het gamen en een zwaardere tijdens het (risicovollere) surfen.

BitDefender Total Security 2011 bevat een antivirusprogramma, een antispywareprogramma, een firewall, tools voor netwerkbeheer, een encryptieprogramma, een back-upprogramma voor gegevens en voert elk uur automatische updates uit van de antivirussignaturen. De goedkopere versies BitDefender Antivirus 2011 en BitDefender Internet Security 2011 bevatten een subset van deze functionaliteit. Zo ontbreken de encryptie- en back-upprogramma’s.

Adaptive design
Nieuw is het concept Adaptive design. Daardoor kan de gebruiker de beveiliging aan zijn persoonlijke behoeften aanpassen door shortcuts te creëren naar functies voor dagelijks gebruik, zoals gaming- of netbook-gebruik. De functies voor de optimalisering van de prestaties in de versies 2011 helpen de gebruiker om zijn volledige systeem te beveiligen zonder andere applicaties en processen te vertragen. De verbeterde gaming-, laptop- en silent-modus garanderen een efficiënte en discrete bescherming, ze verlengen de levensduur van de batterij en verminderen de belasting van het systeem en onderbrekingen door bepaalde aanvragen uit te stellen tijdens jouw favoriete activiteiten.

Ouderlijke bescherming
Nieuw is dat de Parental Control op afstand kan worden ingesteld, vanuit een eenvoudige web browser, via een pc of een smartphone. De ouders kunnen de activiteit van de verschillende gebruikers van beveiligde pc’s bekijken en hun gebruiksrechten hieraan aanpassen.

Prijzen
De gebruikers van vorige versies van BitDefender kunnen gratis naar de nieuwe versies migreren voor de resterende looptijd van hun abonnement. De software is verkrijgbaar in verschillende verpakkingen, met updates gedurende 1 tot 3 jaar, voor prijzen van 29,95 € tot 99,95 €.

Foto van BitDefender
Categorieën: Producenten
Naar begin pagina.
Vorig artikel3D panorama, ruisreductie en HD-video in Sony A580 en A560
Volgend artikelVideobewerking zonder gedoe
Jozef Schildermans
Jozef Schildermans is journalist en schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Ludo Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.