Videobewerking zonder gedoe

0
44
MAGIC Video easy HD 3.0

MAGIC Video easy HD 3.0 (© ; licentie: )

Videobewerking is een heel gedoe, reden waarom de meeste mensen er zich niet mee bezig houden. MAGIX wil daar met Video easy HD 3.0 wat aan doen. De software is volgens de makers zo simpel dat iedereen hem kan gebruiken.

Volgens MAGIX branden tachtig procent van alle gebruikers hun thuisfilmpjes op dvd zonder enige bewerking. De meeste videobewerkingssoftware is immers te ingewikkeld en te tijdrovend. Met Video easy HD 3.0 zou dat niet het geval zijn. De software laadt beelden automatisch van je videocamera en je kunt direct beginnen editen. De film wordt automatisch in scènes ingedeeld. De eenvoudige en intuïtieve interface geeft je toegang tot duizenden overgangen en effecten. Je kunt eenvoudig geanimeerde titels toevoegen en achtergrondmuziek aan de film koppelen. Ook intro’s en outro’s voeg je zonder veel gedoe toe. Dan zijn er nog de duizenden leuke effecten die je op je home movies kunt loslaten. Uiteraard ondersteunt de software ook het maken en afdrukken van dvd-hoesjes en -labels. MAGIX easy HD 3.0 ondersteunt alle videoformaten, kan branden op Blu-ray en ondersteunt ook het geavanceerde (AVC)HD-formaat.
MAGIX Video easy HD 3.0 kost € 49,99.

Foto van Magix
Categorieën: Producenten
Naar begin pagina.
Vorig artikelElk uur automatische updates voor BitDefender 2011
Volgend artikelLed-monitor bespaart tot 70% energie
Jozef Schildermans
Jozef Schildermans is journalist en schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Ludo Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.