Beveiligingsappliance met hoge performantie

0
50
Forinet FortiGate-60C

Forinet FortiGate-60C (© ; licentie: )

Fortinet introduceert nieuwe multi-threat beveiligingsappliances die uitgerust zijn met nieuwe SOC (System-on-a-Chip)-architectuur die zorgt voor hoge prestaties.

De Fortinet FortiGate-60C en FortiWifi-60C UTM appliances zijn geschikt voor SOHO’s en kleine kantoren van bedrijven met verschillende vestigingen. De doorvoercapaciteit van de firewall ligt volgens de fabrikant tien keer hoger dan bij de voorgangers dankzij de SOC-architectuur van Fortinet. Deze architectuur combineert een traditionele CPU met de FortiASCI-content en netwerkprocessors van Fortinet. Het gevolg is dat de appliance de content veel efficiënter kan inspecteren en dat de firewall een inspectiecapaciteit van 1 Gbps heeft.

SDHC en 3G
De FortiGate-60C en FortiWifi-60C zijn ook voorzien van een SDHC-kaartsleuf, 3G-netwerkconnectiviteit via een ExpressCard-sleuf, lokale log- en rapportagefuncties, WAN-optimalisering en een eenvoudige instelling via de USB-interface. De appliances worden geleverd met een SDHC-geheugen van 4 GB (uitbreidbaar tot 32 GB) voor event logging. De ExpressCard-sleuf ondersteunt een draadloze 3G-kaart voor de beveiliging van mobiele installaties of om redundante WAN-verbindingen mogelijk te maken die de beschikbaarheid van de gegevens garanderen.

Diensten
Zoals andere Fortinet beveiligingsappliances bieden de FortiGate-60C en FortiWifi-60C een groot aantal beveiligingsdiensten die de gebruiker vrij kan kiezen met het oog op een maximale flexibiliteit. De applicaties functioneren niet alleen als een firewall met een geïntegreerde IPS en een volledige contentbeveiliging (CCP), maar kunnen ook samenwerken met elke combinatie van beveiligingsdiensten, zoals IPSec/SSL VPN, antivirus/anti-malware, webfilters, antispam, beveiliging tegen gegevensverlies en voice security.

Prijs en beschikbaarheid
De Fortinet FortiGate-60C en FortiWifi-60C beveiligingsappliances zijn beschikbaarheid via het Fortinet dealernetwerk. Prijzen werden niet meegedeeld.

Foto van Fortinet
Categorieën: Producenten
Naar begin pagina.
Vorig artikelTerug naar de eenvoud met seniorentelefoon
Volgend artikelNetneutraliteit in het gedrang?
Ludo Schildermans
Ludo Schildermans is schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Jozef Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.