Camera met ingebouwe USB-aansluiting

0
42
Samsung PL90

Samsung PL90 (© ; licentie: )

Samsung kondigt een 12 megapixel compactcamera aan die een ingebouwde USB-connector heeft zodat je het toestel snel met pc of laptop kan verbinden om de beelden over te zetten.

De Samsung PL90 is uitgerust met een 12,2 megapixel beeldsensor en een 4x optische zoom (29-116 mm – 35 mm equivalent). Het scherm is een 2,7-inch TFT lcd-scherm met 230.000 beeldpunten. Door de geïntegreerde USB-aansluiting heb je geen extra kabel meer nodig om de camera met een pc te verbinden. De PL90 wordt ook opgeladen als hij verbonden is met de USB-connector. Ook wordt desgewenst automatisch Samsung’s Intelli-studio software geïnstalleerd voor het beheren en delen van foto’s en video’s. De PL90 kan video opnemen met een resolutie van 640 x 480 pixel met 30 of 15 beelden per seconde. De camera meet 98 x 57 x 18 mm.

Functies
De PL90 is uitgerust met Samsung’s nieuwe Smart Auto (Still & Movie) technologie die automatisch de camera-instellingen aanpast aan het onderwerp en de omgeving. Ook beschikt de camera over functies als Samsung’s Perfect Portrait System met verschillende functies om betere foto’s te maken. Zo krijg je met de Self Portrait functie als je voor de lens gaat staan een geluidsaanduiding dat je in beeld en in focus bent. De gezichtsdetectiefunctie herkent tot twaalf verschillnde gezichten. Andere functies zijn Smile en Blink Detection en Beauty Shot. Met de Smart Album functie kun je snel foto’s terugvinden gebaseerd op datum, tijd of kleur.

Prijs en beschikbaarheid
De adviesprijs van de Samsung PL90 zal wellicht rond de € 200 liggen. De camera zal vermoedelijk in september te koop zijn.

Foto van Samsung
Website: Visit Website Website: Visit Website
Categorieën: Producenten
Naar begin pagina.
Vorig artikelDraagbaar entertainmentplezier in stijlvolle verpakking
Volgend artikelBetere controle in het heetst van de strijd
Ludo Schildermans
Ludo Schildermans is schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Jozef Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.